Termeni și condiții de participare la Conferinta Națională

TERMENI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE
la cea de-a XVII-a Conferinta Națională de Balneologie și Recuperare Medicală” („Evenimentul”)

Prezentul document are ca obiect termenii și condițiile de participare la evenimentul virtual “A -XVII-a Conferinta Națională de Balneologie și Recuperare Medicală” organizat de Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie (I.N.R.M.F.B.) în perioada
27-19 mai 2022.
Evenimentul este adresat și dedicat exclusiv medicilor, fiziokinetoterapeuților, kinetoterapeuților și oricăror alte categorii de personal ce desfășoară activități în domeniul medical, locurile disponibile nefiind limitate la un număr de participanți.
Înscrierea la eveniment nu este condiționată de plata niciunei taxe de participare.
Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 18 credite EMC.
Informații legate de modalitățile de înscriere și condițiile de participare la acest eveniment veți regăsi în cele de mai jos. În cazul în care aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la evenimentul virtual, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail conferinta2022@inrmfb.ro
Cum se face înscrierea la evenimentul virtual:
Înscrierea la evenimentul virtual “A -XVII-a Conferinta de balneologie si Recuperare Medicala” se face online, prin accesarea link-ului existent pe pagina de internet a I.N.R.M.F.B. – www.inrmfb.ro .
În vederea înscrierii la eveniment este necesară completarea de către dumneavoastră a tuturor datelor cu caracter personal cuprinse în formular .
Prin completarea și trimiterea formularului de înscriere vă manifestați în mod expres și neechivoc acordul pentru înscrierea la evenimentul virtual organizat de INRMFB și pentru participarea la acesta în conformitate cu cele menționate în acești Termeni și condiții și în nota de informare de mai jos și declarați că datele completate sunt corecte, complete și actuale.
Cum se desfășoară evenimentul
Comunicările efectuate în timpul si ulterior desfășurării evenimentului virtual se fac în vederea desfășurării în condiții optime și pentru atingerea obiectivului acestuia.
Ulterior încheierii evenimentului, participanții vor primi pe adresa de email declarată la înregistrare certificatul de participare sau link-ul de unde poate fi descărcat.
Este foarte puţin probabil ca detaliile evenimentului virtual sau anularea acestuia să intervină după publicarea acestuia, însă orice modificare a detaliilor legate de eveniment vor fi anunţate l pe site-ul www.inrmfb.ro .
În măsura în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condițiile de participare la eveniment, respectiv cu prelucrările efectuate în desfășurarea acestuia, astfel cum se menționează mai jos în Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, avem rugămintea să nu participați la eveniment.
I.N.R.M.F.B își rezervă dreptul de a modifica Termenii și condițiile de participare la eveniment, informându-vă în principal pe site-ul www.inrmfb.ro dar și pe e-mail cu privire la Termenii și condițiile de participare la evenimentul virtual, astfel cum acestea vor fi modificate, după caz.
Dat fiind faptul că evenimentul este organizat în integralitate online (virtual), participanții se vor asigura că dețin echipamente/ dispozitive de calcul și conexiune la internet care să permită participarea acestora la evenimentul virtual (inițiere și desfășurare), astfel cum acesta va fi derulat.
Astfel, este în sarcina fiecărui participant să se asigure că nu vor exista probleme legate de echipamentele/ dispozitivele pe care înțeleg să le utilizeze în vederea participării la evenimentul virtual sau probleme legate de conxiunea la internet. Totodată, participanții se vor asigura că locul din care vor participa la evenimentul virtual este de natură să permită participarea la evenimentul virtual în condiții optime.
Astfel, participanții se vor asigura că au instalat echipamentele/ dispozitivele de calcul și le-au configurat astfel încât acestea să funcționeaze corespunzător, folosind un navigator web (browser) compatibil; au o conexiune la internet stabilă și de mare viteză care permite traficul de conținut video și audio. În cazul în care decideți să utilizați o conexiune mobilă la internet (rețea celulară), este necesară o conexiune stabilă la rețea și de mare viteză (4G) care funcționează fără întreruperi, urmând a vă asigura de viteza de transfer și de capabilitățile/ limitele accesului la internet puse la dispoziție de furnizorul dumneavoastră de servicii.
În cazul în care nu sunt îndeplinite condițiile tehnice minime (existența unor echipamente/ dispozitive de calcul și conexiune la internet), I.N.R.M.F.B. nu poate garanta participarea dumneavoastră la eveniment și nu va fi ținută responsabilă de imposibilitatea participării la eventimentul virtual și/ sau de calitatea transmisiei pe durata acestuia.